Je innerlijke horizon verbreden? dat kan bij de Zandloper... Samen met/zonder de grote Regisseur van het leven!
Welkom bij De Zandloper Start jouw stappen naar leven in plaats van overleven.. geïnspireerd door de Regisseur van het leven
Welkom bij De Zandloper, Samen op weg naar weer lekker in je vel zitten!
Therapie is meer dan alleen woorden of beelden...

De Zandloper Het palet van je leven.. In jouw kleuren!

Previous
Next

Gave vriendinnen – workshop schilderen

In september 2018 ga ik een workshop schilderen geven bij Stichting Het Woord in Purmerend tijdens hun “gave vriendinnendag”. De gave vriendinnendag staat in het teken van ontmoeting tussen vriendinnen. De vriendinnenkoppels bestaan uit een vriendin-vluchtelinge uit het AZC en een Nederlandse vriendin. Zij trekken al een aardig tijdje met elkaar op en tijdens de gave vriendinnendag delen zij leuke ervaringen en leren elkaar nog beter kennen. Misschien vinden jullie het leuk om ook zoiets te doen, maar dan in mijn atelier in Delfgauw. Afhankelijk van de reacties ga ik die in oktober organiseren.