Je innerlijke horizon verbreden? dat kan bij de Zandloper... Samen met/zonder de grote Regisseur van het leven!
Welkom bij De Zandloper Start jouw stappen naar leven in plaats van overleven.. geïnspireerd door de Regisseur van het leven
Welkom bij De Zandloper, Samen op weg naar weer lekker in je vel zitten!
Therapie is meer dan alleen woorden of beelden...

De Zandloper Het palet van je leven.. In jouw kleuren!

Previous
Next

Referenties

Ervaringen van cliënten (therapie of cursus)

U kunt zelf ook een referentie achter laten (zie onderaan).
Uw referentie wordt met uw naam, maar zonder uw e-mailadres geplaatst.
Wilt u liever niet dat uw naam zichtbaar wordt voor anderen, dan kunt u een fictieve naam gebruiken.

Loraine:

Therapie (deskundigheid: zeer goed, vertrouwen: zeer goed, identiteit: zeer goed, resultaat: zeer goed)
Lidy voelde mij goed aan en wist wat ik op dat moment nodig had. Ze heeft me erg geholpen met structuur in mijn leven te brengen. De therapie hielp mij uitzoeken wat ik zelf belangrijk vind in mijn leven en daarbij mijn grenzen te stellen. Lidy heeft me geholpen over drempels te stappen en ze gaf mij het vertrouwen dat ik die dingen aan kon, ook al geloofde ik dit zelf nog niet. Deze dingen bleek ik ook daadwerkelijk aan te kunnen en ik heb daardoor vertrouwen in mijzelf gekregen. De therapie heeft me weer terug bij God gebracht en me weer plezier in het leven gegeven. Ik ben dankbaar voor alles dat ik heb mogen leren.

C:

Therapie (deskundigheid: goed, vertrouwen: zeer goed, identiteit: goed, resultaat: goed)
Echt gerichte aandacht, voor wie jij ben als persoon. Een luisterend oor, vraagt door, zegt wat ze ziet. Lidy is bewogen en leeft oprecht met je mee. Ik ervoer echtheid bij haar! Voelde mij erg op gemak om mezelf te zijn. En werd door Lidy hier in ondersteund en gestimuleerd.

E:

Therapie (deskundigheid: goed, vertrouwen: zeer goed, identiteit: zeer goed, resultaat: goed)
Lidy is een meelevende en meedenkende vrouw, die helpt zoeken naar welke techniek het beste bij je past. Verrassend hoe sommige oefeningen me onverwacht zo konden raken. Fijn ook te weten dat Lidy voor iedere sessie, voordat ik kwam, al met God bezig was voor mij. Al met al is Lidy een hele persoonlijke en eerlijke therapeute die me hielp mezelf te (her)ontdekken in de lastige situatie waarin ik me bevond.

Hiltje:

Therapie (deskundigheid: goed, vertrouwen: zeer goed, identiteit: zeer goed, resultaat: zeer goed)
Lidy heeft me geholpen om contact te maken met mijn gevoelens na een aantal verdrietige gebeurtenissen. Uiteindelijk heb ik iets tastbaars gemaakt om het een plek te geven. In het proces ernaar toe hield ze steeds veel rekening met hoe ik me die dag voelde. Ook als ik depressief was kon ze me goed helpen door een aangepaste opdracht te geven. Ik werkte veel met verf en krijt. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen. Lidy heeft een warme en integere persoonlijkheid waarmee ze goed kan ondersteunen. Bij haar voel je je op je gemak. Ze voelt oprecht met je mee.

Jannie:

Therapie (deskundigheid: goed, vertrouwen: zeer goed, identiteit: goed, resultaat: goed)
Fijne therapeute; je voelt je gehoord en gezien. Door deze therapie wordt zichtbaar waar je zwakke plek én je sterke punten zitten. Je blijkt in staat zelf de touwtjes weer in handen te kunnen nemen.

Anoniem:

Therapie (deskundigheid: goed, vertrouwen: goed, identiteit: goed, resultaat: zeer goed)
Lidy is zeer integer in haar benadering. Heeft oog voor het proces en past haar opdrachten daarop aan. Ik heb op natuurlijke wijze een consistente innerlijke genezing doorgemaakt vanuit het bezig zijn met de materialen en opdrachten. Lidy heeft hierin een leidende rol gespeeld, maar de verantwoordelijkheid bij mij gelaten. Ik beveel haar van harte aan als creatief therapeut.